• Innovi Digital
  • Lærekandidat

«Fremtiden er Digital»
INNOVI Digital er IT avdelingen hos INNOVI

Vi er totalleverandør av IT relaterte tjenester til private og bedrifter i SMB markedet. Vi utvikler løsninger innen web/hosting, sikkerhet, cloud-tjenester og fjerndrift/drift av nettverk. Vi leverer også Office 365 fra Microsoft.

Vi drifter vårt eget server rom i Mysen med egne servere på fiberlinjer. Vi leverer tjenester som primært bygger på Microsoft software som 2012 Server R2 med Hyper-V. Vår infrastruktur og sikkerhet er fundamentert på anerkjente løsninger fra Cisco, Zyxel og Microsoft.

Vi er leverandør av programvare, maskinvare og internettlinjer fra ledende aktører i markedet og skreddersyr løsninger for ditt behov.

Innovi Digital utdanner lærekandidater i IKT-faget og Mediagrafikerfaget gjennom undervisning og praktisk arbeide hos våre kunder. Våre ordinært ansatte har lang fartstid i IT-bransjen og er utdannet innen web, databse og serverteknologi. Dette betyr trygghet for deg som kunde når det gjelder krav til kompetanse og profesjonalitet innen IT-tjenester.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Se egen nettside her: Innovi Digital

«Kompetanse og mestring til alle»

Østfold er et foregangsfylke for lærekandidat ordningen og Innovi er tilknyttet opplæringskontoret OKVTA.

Lærekandidaten tar sikte på grunnkompetanse og gjennomfører opplæring innenfor et begrenset antall mål eller moduler i læreplan for opplæring i bedrift. Det utarbeides en individuell plan for opplæring med utgangspunkt i fagets læreplan i samarbeid med Østfold fylkeskommune. Lærekandidaten deltar aktivt i planlegging, gjennomføring og dokumentasjon av læretiden.

Lærekandidaten har en deileder og en fagansvarlig, som vil følge kandidaten gjennom hele perioden. Veiledningen og oppfølgingen skal bidra til at det fokuseres fremover og utvikles kunnskap, ferdighet og motivasjon i forhold til læretid og arbeid.

Innovi tilrettelegger og finner gode arbeidsoppgaver ut i fra den enkeltes behov.